Υπηρεσίες

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Υπηρεσίες web development

Δημιουργούμε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας  WordPress, CSS3 & ES6 (Javascript). Επεξεργαζόμαστε κάθε είδους φωτογραφία με Photoshop. Σχεδιάζουμε πολύπλοκα και ελκυστικά slides με Slider Revolution. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τα προαναφερόμενα συστήματα. Αυτό που χρειάζεται να ξέρετε, είναι ότι έχουμε στην διάθεσή μας μια πλειάδα εργαλείων, ώστε να κάνουμε την ιστοσελίδα σας μοναδική. Και κατ’ επέκταση αναγνωρίσιμη.

Σε μια εποχή που τα «φασόν» sites ακμάζουν, εμείς σαν δίνουμε μια διαφορετική επιλογή. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σας, πλήρως responsive, κρατώντας το κόστος στο χαμηλότερο δυνατό. Σκοπός μας είναι το τελικό αποτέλεσμα να αντιπροσωπεύει εσάς, την επιχείρησή σας, αλλά και την αισθητική σας.

Δημιουργία E-shop

Πολλές σύγχρονες επιχειρήσεις επιλέγουν την λύση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αυτό συμβαίνει διότι ένα e-shop έχει πολύ μικρότερο κόστος συντήρησης από ένα φυσικό κατάστημα, ενώ ταυτόχρονα έχει πολλή μεγαλύτερη προσβασιμότητα.

Εμείς επιλέξαμε το σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce για να υλοποιούμε τέτοιου τύπου projects. Και αυτό γιατί αφενός αποτελεί μέρος του WordPress και άρα συνεργάζονται άρτια. Αφετέρου, αποτελεί ένα πολύ εύκολο σύστημα διαχείρισης για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Επιπρόσθετα, διαθέτει πολλές λειτουργίες και μπορεί να προσφέρει λύσεις και στις πιο περίπλοκες συνθήκες, ενώ συγχρόνως έχει διασύνδεση με όλες τις ελληνικές τράπεζες και με όλα τα συστήματα πληρωμών..

Υπηρεσίες e-shop

Search Engine Optimization

Υπηρεσίες SEO

Με τον όρο SEO εννοούμε τις τεχνικές εκείνες που χρησιμοποιούνται για να εμφανίζεται η ιστοσελίδα στην υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης όπως είναι η Google χωρίς να καταβάλλονται χρήματα για διαφήμιση.

Υπάρχουν δύο είδη SEO: 1. On page SEO & 2. Off page SEO.

Στην πρώτη περίπτωση προσπαθούμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σε επίπεδο δομής και περιεχομένου ώστε να είναι φιλική προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης. Επισης, για να εξασφαλιστεί η επισκεψιμότητα προς το website ορίζονται λέξεις – κλειδιά που ενδιαφέρουν τον χρήστη.

H δεύτερη περίπτωση αφορά την προώθηση της ιστοσελίδας σας με δραστηριότητες εκτός του website, όπως το social media marketing και την οικοδόμηση εξωτερικών συνδέσμων (back links) προς έναν ιστότοπο.

Μία από τις υπηρεσίες της  Webrider είναι  και  το Search Engine Optimization (SEO), ώστε η δική σας ιστοσελίδα να προωθείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο διαδίκτυο.

Social Media

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν social media σε καθημερινή βάση. Γεγονός που καθιστά τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Linkedin κ.α) πρόσφορο έδαφος για κάθε είδους προβολή. Συνεπώς, κάθε επιχείρηση έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αυτά τα εργαλεία για να προβληθεί, να προσελκύσει νέους ή να ενισχύσει την σχέση της με τους υπάρχοντες πελάτες της.

Η WebRider μπορεί να βοηθήσει δημιουργώντας επαγγελματικά account σε google, facebook, intagram κ.α. Θα δημιουργήσει κανάλι στο youtube, σελίδα στο linkedin ή WhatsApp group για να επικοινωνείτε απευθείας με του πελάτες σας.

Η δημιουργία social media accounts είναι κομμάτι του Off Page SEO (άρα ενισχύει την επισκεψιμότητα της σελίδα σας), αλλά αποτελεί και μια χαμηλού κόστους πρακτική marketing (digital marketing), με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας και την επέκταση του πελατολογίου σας.

Υπηρεσίες social media